What We Can Offer You

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor
incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

CE PRESUPUNE EXAMENUL PENTRU OBTINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE?

Examenul pentru obtinerea permisului de conducere se da cu Politia si consta intr-o proba teoretica si o proba practica.

Proba teoretica consta in rezolvarea unui chestionar de verificare a cunostintelor teoretice care contine 26 intrebari ( examen efectuat pe calculator).
Timpul alocat rezolvarii unui chestionar de verificare a cunostintelor teoretice este de 30 minute. Proba teoretica se promoveaza obtinand minim 22 puncte din 26.

Proba practica se sustine de catre cei ce au promovat proba teoretica de sala.
Proba practica consta in conducerea autoturismului pe traseu, impreuna cu un agent de la Politie.

UNDE SE SUSTINE EXAMENUL PENTRU OBTINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE ?

Elevii cu domiciliu stabil in Bucuresti vor sustine examenul in Bucuresti, pe masina pe care au efectuat instructia practica, precum si cei cu viza de flotant.

Elevii care nu au domiciliul in Bucuresti vor sustine examenul in localitatea de care apartin.

CAT ESTE VALABIL CURSUL DE SCOLARIZARE ?

Cursul de scolarizare absolvit este valabil timp de 1 an de la data terminarii scolii de soferi. Dupa trecerea acestui interval va fi necesara refacerea cursului de scolarizare auto.

ALTE INFORMATII PRIVIND EXAMENUL PENTRU OBTINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE

Ordinul nr. 4/2010 modifica si structura testului in functie de categoria si subcategoria de permis de conducere solicitate, si se face dupa cum urmeaza:

– pentru categoriile A si A1, testul cuprinde 20 de intrebari, timpul de solutionare fiind de 20 de minute (pentru a promova, candidatul trebuie sa raspunda corect la cel putin 17 intrebari);

– pentru categoriile B, B1, C, C1, Tr, D, D1, Tb sau Tv, testul cuprinde 26 de intrebari, timpul de solutionare fiind de 30 de minute (cel putin 22 raspunsuri corecte);

– pentru categoriile BE, C1E, CE, D1E si DE, testul cuprinde 11 de intrebari, timpul de solutionare fiind de 15 de minute (cel putin 9 raspunsuri corecte).

Art. 22 din noul ordin prevede noi dimensiuni pentru poligonul special amenajat necesar desfasurarii probei practice de conducere a autovehiculelor din categoria A si subcategoria A1, ele fiind prevazute in schita din anexa nr. 5 a Ordinului. Aceste prevederi vor intra in vigoare de la data de 15 martie 2010.

O modificare importanta adusa de noul act normativ vizeaza cetatenii statelor membre ale Uniunii Europene (UE) sau ale Spatiului Economic European (SEE), care pot fi candidati la examinare pentru obtinerea permisului de conducere, insa numai daca „au rezidenta normala in România sau aflati la studii in România pentru o perioada de cel putin 6 luni.” Anterior noului act normativ, erau acceptati la examinare numai „cetatenii români si cetatenii straini cu domiciliul sau resedinta in România, care solicita examinarea pentru obtinerea permisului de conducere”.

In ceea ce priveste examinarea, aceasta cuprinde tot doua probe, una teoretica si una practica, cu deosebirea ca proba teoretica consta in rezolvarea unui test in sistem informatic, prin utilizarea unei aplicatii informatice pusa la dispozitia candidatilor de Directia regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor (MAI).

Accesul la aplicatia informatica se realizeaza pe baza unui bon de ordine care contine un cod de bare, inmânat de lucratorii serviciilor publice comunitare la intrarea candidatului in sala de examinare. Codul de bare identifica un test completat de un anumit candidat si are valabilitate doar in ziua curenta examinarii.

INFORMATII PRIVIND CATEGORIA BE

Ce se întâmplă după examenul teoretic ?

AŢI FOST DECLARAT ADMIS 🙂 Veţi merge să vă programaţi pentru susţinerea examenului practic(traseul). După programarea traseului, trebuie sa contactati imediat Scoala de Soferi “TEO” pentru ca noi să putem rezerva maşina şi instructorul pentru ziua cea mare.

AŢI FOST DECLARAT RESPINS (: Va trebui să aşteptaţi 16 zile calendaristice şi să vă prezentaţi din nou la examenul de teorie.

Ce se întâmplă după examenul practic ?

AŢI FOST DECLARAT ADMIS 🙂 Felicitări! Sunteţi deţinătorul unui permis de conducere. Tot ceea ce mai trebuie să faceţi este să vă prezentaţi în zilele urmatoare cu un act de identitate la sediul DRPCIV pentru ridicarea carnetului.

AŢI FOST DECLARAT RESPINS (: În acest caz trebuie să efectuaţi 3 şedinţe de pregătire practică pentru a putea solicita o nouă programare la traseu si să aşteptaţi 16 zile calendaristice pentru a vă reprograma.După cele 3 şedinţe noi vă vom elibera o adeverinţa in baza căreia veţi face o nouă programare.

CATE RASPUNSURI CORECTE TREBUIE LA EXAMEN ?

pentru categoriile AM, A1, A2 si A, promovarea examenului presupune rezolvarea unui chestionar cu 20 de intrebari, in 20 de minute, cu minim 17 raspunsuri corecte;

– pentru categoriile B, C, D, promovarea examenului presupune rezolvarea unui chestionar cu 26 de intrebari, in 30 de minute, cu minim 22 raspunsuri corecte;

– pentru categoria CE promovarea examenului presupune rezolvarea unui chestionar cu 11 intrebari, in 15 de minute, cu minim 9 raspunsuri corecte;

Ce valabilitate are cursul de scolarizare ?

Examenul teoretic promovat este valid pe toata perioada de valabilitate a scolii.

CAT TIMP SUNT VALABILE AVIZELE MEDICALE / PSIHOLOGICE ?

Avizul medical si avizul psihologic au valabilitate 1 an.

AM REZIDENTA IN ALTA TARA, POT FACE SCOALA DE SOFERI?

Puteti face scoala de soferi doar daca sunteti rezident in Romania (cu o valabilitate de minim 6 luni a documentelor).

AM PERMIS IN ALTA TARA, TREBUIE SA FAC SCOALA DE SOFERI INCA O DATA ?

Daca permisul este obtinut intr-o tara din UE,nu trebuie sa faceti scoala.Daca tara nu este membra a UE , trebuie sa faceti scoala in Romania.

EXAMENUL CU POLITIA SE DA PE MASINA PE CARE AM FACUT CURSURILE ?

Da, in urma incheierii unei conventii ulterioare contractului, si achitarii unei sume care difera in functie de categorie.

Cum ma inscriu online?

In website www.vreaupermis.ro, in sectiunea Inscriere Online.
Completati cu datele dvs personale, categoria in care doriti sa va inscrieti si adresa de email pe care doriti sa fiti contactat.
Ulterior, veti fi sunat de unul dintre colegii nostri pentru a confirma inscrierea.

Ce suma trebuie sa achit pentru inscriere?

Este necesar sa achitati un avans de 500 lei. Puteti face online acest lucru, prin plata cu cardul.
O alta varianta o reprezinta deplasarea la domiciliul dvs a unui coleg din echipa TEO si achitarea avansului cash.

Cand pot participa la cursurile de legislatie online?

Imediat dupa ce ati platit avansul, sunteti considerat cursant al Scolii TEO. Veti fi repartizat in prima grupa online pentru a incepe cat mai rapid cursurile de legslatie online.

Cum decurg cursurile de legislatie online?

In zilele de luni, miercuri si vineri – ora 17.18.30 sunteti invitat la cursurile de legislatie online.
Le puteti urmari de pe telefon, tableta sau laptop. La sfarsitul fiecaruri curs, va fi o sesiune de intrebari in care veti primi raspuns la eventualele nelamuriri pe care le aveti.

Suntem examinati in timpul cursurilor de legislatie online?

Nu. Sunteti incurajati sa aprofundati informatiile, iar la sfarsitul cursului de legislatie online veti fi testat pentru a fi siguri ca sunteti pregatit pentru sedintele de conducere.

In cat timp pot incepe sedintele de conducere?

Daca urmati cursurile de legislatie online, scurtati perioada de asteptare pentru a incepe sedintele de conducere. Astfel, veti putea fi la volan imediat dupa ce trece aceasta perioada, fiind prioritizati in programarea sedintelor de conducere.

Care sunt avantajele cursurilor de legislatie online vs. cursuri de legislatie traditionala?

1. Profitati de perioada in care stati acasa pentru a avansa spre obiectivul vostru final: obtinerea permisului de conducere
2. Urmariti cursurile de legislatie de acasa, fiind mult mai simplu fata de depasarea de trei ori pe saptamana la sediul scolii.
3. Imediat cum se ridica restrictiile, veti incepe sedintele de conducere.

Content retrieved from: https://www.vreaupermis.ro/intrebari-frecvente.

 • There are many variations of passages available
  Dolore fugiat labore, beef in pork belly venison spare ribs pork sed. Landjaeger lorem swine, laborum nisi excepteur short loin. Hamburger nulla pastrami exer citation nostrud ut aute do turkey.
 • Determine the right inventory level:
  With hundreds of medications in the market, Pharm Ltd. needed a proper method to predict and manage their inventory. Using a mean absolute percentage analysis, the teams appropriate.

WHY CHOOSE US

We help the world’s leading companies drive predictable reverue and profitability growth by optimizing sales organization performance.
65 %

F&O has worked with
65% of the
Fortune 500

1000 +

Trained over 1,000
sales professionals
worldwide

25 countries

Delivered programs in
over 25 countries

10 year

10 straight years as a
top sales training
company

BUSINESS PLAN MARKET

Our clients tell us we are unique for a variety of important reasons including:
 • Don James/Semplice  – Article and New Research
 • VoltageBusiness – Company adn Industry Research
 • Goovers – Company and Industry Research
 • IRISpace – Article and News Research
 • Lexos-Nexos – Company, Industry, Market Research
 • Plombett – Article and News Research
 • Pronounce – market Analysis report “Slices”